Unicitate şi exclusivism, îmbinate cu servicii de cea mai bună calitate. Acestea sunt ingredientele ce fac din sălile FORTUNA PALACE locul preferat de pasionaţii de jocuri, dar şi de novice. Fie că eşti iniţiat în arta jocurilor de noroc sau doar debutant, aici găseşti confortul şi relaxarea de care ai nevoie, dublate de servicii la standarde înalte.

Situată în inima Bucureştiului, FORTUNA PALACE este prima şi singura sală de jocuri creată după tiparele cazinourilor electronice din Las Vegas, unde tombolele săptămânale îţi pot aduce premii de sute de mii de lei. FORTUNA PALACE reprezintă un concept în sine, creat pentru a oferi o experienţă completă clienţilor săi, astfel că fiecare persoană beneficiază gratuit de gustări pregătite în propriul restaurant şi snacks-uri non-stop, direct la aparatele de joc unde se află. Pentru un confort sporit, barul nostru pune la dispoziţie cele mai variate mix-uri de sucuri şi băuturi alcoolice, indiferent de momentul zilei.

Întinsă pe o suprafaţă de 1600 mp, FORTUNA PALACE dispune de o sală VIP separată de restul aparatelor, de alte 113 aparate de joc şi 2 rulete electronice în cele mai retrase locuri ale sălii principale. Jackpot-urile şi carduri de fidelitate cu bonusuri nu lipsesc nici ele, iar ATM-ul din incinta sălii şi locurile de parcare păzite vin să completeze experienţa unică FORTUNA.

Şi pentru că în centrul atenţiei noastre stau clienţii, acum FORTUNA a deschis o nouă sală de jocuri, în cel mai nou spaţiu de shopping din capitală: Promenada. Amplasată în vecinătatea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, noua sală FORTUNA oferă aceleaşi beneficii, completând firesc conceptul cu care ne-am obişnuit clienţii.