Classic Blend (EGT), Fortuna Jackpot, Motormania, King Kong Cash, Egipt Quest

FORTUNA PALACE este locul unde serviciile la standarde înalte şi interesul pentru clienţi îşi dau întâlnire pentru a crea o experienţă unică. Astfel, am creat un pachet de beneficii, pentru ca pasionaţii de jocuri de noroc să aibă la dispoziţie toate elementele necesare unei seri reuşite.

Oferim 4 tipuri de carduri de fidelitate, în funcţie de nevoile individuale ale fiecărui client. Indiferent că optezi pentru Red, Silver, Gold sau VIP, trebuie să ştii ca poţi acumula puncte pe acestea, pe care le poţi folosi ulterior. Clientul poate opta pentru bani sau produse.

Pasionaţii de jocuri de noroc caută noutate şi performanţă, aşa că ne-am asigurat că le cuprindem în sistemele noastre de Jackpot. 5 sisteme de Jackpot fac deliciul clienţilor noştri: Fortuna,King Kong, Classic Blend, Motormania si C4C.

Dacă păşeşti pentru prima dată într-una din sălile FORTUNA PALACE, trebuie să ştii că ne-am gândit şi la gourmanzi. Te invităm la un prânz sau cină în restaurantul nostru cu produse a-la-carte, preparate de bucătari-şefi de la cele mai mari hoteluri. Restaurantul dispune şi de o terasă de vară, pentru zilele însorite în care vrei să savurezi în voie o cafea în aer liber. Nu trebuie să-ţi faci griji pentru maşina ta, îţi asigurăm parcare gratuită şi păzită, ca tu să te poţi bucura de ore preţioase la FORTUNA PALACE.

Restaurantul nu este tot, vă punem la dispoziţie un bar gratuit pe toată durata zilei, precum şi bufet suedez, după ora 19:00, gratuit. Dacă ai epuizat resursele din portofel, bancomatul amplasat în incinta FORTUNA PALACE te scoate din încurcătură..